PC-s tippek & trükkök extra kiadás, 2018-as újdonságok + IPM

Megjelent a májusi CHIP – most ajándék IPM magazinnal! Kiemelt témáinkat részletesen bemutatjuk.A legjobb PC-s tippek és trükkök – 24 oldalas extra kiadás

Számítógéppel szép az élet – egészen addig, amíg nem jönnek a kisebb-nagyobb hibák: összeomlások, rakoncátlankodó Windows, elavuló hardverek, lassuló internet, adatvesztés és társaik. A CHIP most átad egy komplett válogatást, amely segít megoldani a hardveres és szoftveres gondokat. Rövid tippjeink mellett – bátrabb olvasóinknak – kétoldalas profi trükkökkel is szolgálunk.


Tech újdonságok, amelyek hamarosan elérhetők lesznek

A chipek gyártása során használt eddigi technológiák kezdik megközelíteni a határaikat: persze a gyártók már tesztelik az új megoldásokat. Áttekintjük, hogy mi vár ránk a 7 nm-es álomhatár alatt, illetve a mesterséges intelligencia és a tárgyak internetének világában. Plusz: bemutatjuk a hajlékony akkumulátort, a HBM memóriát, a kvantumpontos tévéket, illetve kitérünk a marketing és a valóság között különbségekre.


Így kerülje el az adatvesztést! A világ legokosabb backupja

A jó biztonsági másolat automatikus, gyors és teljes. Magunkon is pontosan tudjuk: ha túl sokat kell vacakolni vele, akkor az ember hajlamosabb inkább a szerencsére bízni a dolgot. A CHIP módszere megfelel a fenti kívánalmaknak és a lehető legkevesebb tárhelyet foglalja majd – és DVD-nken ingyen átadjuk hozzá a legjobb programot.


Végre egy olcsó és gyors nyolcmagos?
A versennyel sokat nyerhetünk

Évekig nem volt kérdés, hogy milyen processzort érdemes venni, melyik platformra időtállóbb az építkezés. Most öt CPU-t vetettünk alá a legkeményebb teljesítményteszteknek (Ryzen 1700, 1700X, 1800X, Core i7 6900K, Core i7 7700K), hogy kiderüljön: képes-e az AMD változtatni ezen? Ryzen nagyteszt.


Topszoftverek az összes feladatra + két teljes verzió ingyen

DVD-nken most átadunk egy exkluzív válogatást: ebben minden feladatra egy-egy tökéletes programot kínálunk és mindegyiket be is mutatjuk. Csak a májusi szám vásárolói két teljes verziót is ajándékba kapnak: az AVG szuper krabantartóját, a TuneUp-ot, illetve az AOMEI Backupper Prót. Kevés a jó PC-s program mostanában, ezek kétségtelenül azok.


Galaxy Tab S3, Huawei P10, Samsung S8 – Bye-bye felrobbanó akkumulátorok?

Több tucat új hardver járt a CHIP-nél, ezek közül a hónap legérdekesebb terméke kétségtelenül a Samsung új csúcsmobilja – részletesen bemutatjuk. De kiderül az is, hogy melyik a legjobb robotporszívó és ajánlunk kiváló monitorokat, alaplapokat, digitális fényképezőgépeket is.PLUSZ: A CHIP olvasóinak nem kell fizetniük a legjobb vírusirtókért: minden hónapban ingyenes kódokat kapnak a ESET Smart Security 10-hez és a G Data IS 2017-hez.

CSAK EZEK A MAGAZIN ÁRÁNAK A MÁSFÉLSZERESÉT ÉRIK.

Májusi számunk már kapható az újságárusoknál és PDF-verzióban (letölthető DVD-vel) a digitális terjesztőknél. Klikkeljen ide és bele is lapozhat. Mindenkinek jó olvasást és telepítést kívánunk! Kérjük, ha ideje engedi ossza meg velünk a véleményét a magazinnal kapcsolatban.

(Ajándék IPM: digitális változatban megtalálható a magazin DVD-jén, illetve nyomtatott változatban az újságárusoknál kapható példányszámokhoz csomagolva. Kivéve: Bács-Kiskun, Békés, Borsod, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék. )


Kapcsolódó cikkek: