A win10 jövője, szuper Wi-Fi, a legjobb Android-trükkök

Már kapható az októberi CHIP magazin – kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk.


MÁR CSAK ÍGY LESZ BIZTONSÁGOS AZ OTTHONI HÁLÓZAT!

A régi, vacak routere, amit a szolgáltató ad, már nem védi meg. A CHIP-pel most készíthet egy profi hálózati eszközt, amely garantálja a biztonságát. Csak egy remek, mindig friss, ingyenes szoftver kell hozzá – útmutató lépésről lépésre.

20 TRÜKK, AMIT MINDEN ANDROIDOSNAK ISMERNIE KELLENE

És végre az összes egy helyen! A Google oprendszerében sok hasznos funkció nincs a szemünk előtt, néhányat pedig mintha kifejezetten elrejtettek volna. Ezek közül most kiválogattuk és (hat oldalon) átadjuk a legjobbakat. Ha beveti tippjeinket: készüléke sokkal kezelhetőbb, gyorsabb és biztonságosabb lesz.

ÍGY TELEPÍTSÜK KÜLSŐ MEGHAJTÓRA A WINDOWST!

Az USB 3.1-nek köszönhetően a sebesség már majdnem olyan gyors lesz, mintha egy belső tárolót használnánk. A végeredmény pedig egy minden funkcióval hibátlanul működő oprendszer – mégha a Microsoft ezt nagyon nem is szeretné.

AZ IGAZSÁG A LAPTOP MINDENT LÁTÓ SZEMÉRŐL

A profi felhasználók azt ajánlják, hogy amikor nem használjuk a PC vagy a notebook kameráját, mindenképp takarjuk le – de tényleg szükséges ez? Utánajártunk és a Kibervédelemet is megkérdeztük.


A WINDOWS 10 JÖVŐJE

Amit csak tudni érdemes a nagy őszi frissítésről – a tapasztalataink azt mutatják, hogy jobb előre felkészülni! Eláruljuk, mely funkciók miatt lesz érdemes feltelepíteni és, hogy miért nagyszerű hír az, hogy két újdonság végül kimaradt.

ERŐS WI-FI AZ ÖSSZES SAROKBAN?

Az új mesh rendszerek tökéletes lefedettséget és egyenletes sebességet ígérnek – ez már-már túlzottan is jól hangzik. Leteszteltük, hogy a gyakorlatban ebből mi valósul meg, érdemes-e váltani.

+ 3 HASZNOS PROGRAM MOST A PC-JÉRE

Októberi számunk vásárlói most ingyen megkapják a Sothink Video Convertert, a Disk-Space-Explorer 2018-at és a Music Studio 2018-at. Ezekkel átalakíthatjuk és szerkeszthetjük is videóinkat, felkutathatjuk a rejtőzködő szemetet, rendbe tehetjük a zenegyűjteményünket.

Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

Az októberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél - vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.