Kevésbé zavaró net, profi PC-építés, 10x gyorsabb hálózat

Már kapható a novemberi CHIP magazin – kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk.


Blokkoljuk, amit a reklámblokkoló sem tud!

Legyen végre kevésbé idegesítő a net! Azonnal induló hangos videók, zavaró animgifek és társaik – még a biztonságot is növeljük, ha kiiktatjuk ezeket. Mutatjuk, hogyan.

10x gyorsabb, mint a WLAN

A jó öreg vezetékes Ethernet él és virul – és az új változata kenterbe veri a leggyorsabb Wi-Fi-szabványt (és persze sokkal megbízhatóbb is). Tippjeinkkel az ön otthoni hálózatában is működni fog. Az olcsó gigabites és a szupergyors 10 gigás módszer.

Így spóroljunk a PC-építésen! Teljes kalauz.

Újra felpezsdült a processzorok piaca: az AMD sikeres visszatérését mi sem bizonyítja jobban, minthogy arra az Intel is azonnal új modellekkel és árcsökkentéssel reagált. A CHIP most átadja a legteljesebb hazai PC-építési kalauzt: négy árkategóriában (a belépő szinttől a legerősebbig) mutatjuk meg a legjobb vételeket. Kiderül, hogy az adott kategóriában melyik CPU és alaplap a legokosabb választás és, hogy ezeket milyen adattárolóval, videokártyával, memóriával érdemes kiegészíteni.


A 20 legjobb parancssori utasítás

Felejtsük el az állandó kutakodást az oprendszerben és a sok esetben gagyi vezérlőpultot! A CHIP most össszegyűjtötte és bemutatja a 20 legjobb parancssori utasítást, amelyekel garantáltan hatékonyabbak lehetünk. A profik módszereit most mi is bevethetjük.

A világ legbiztonságosabb böngészője

Ha egy rosszindulatú kód bejut a gépünkre, akkor onnantól kezdve bármit megtehet. A megoldás egy virtuális gépen futó böngésző, amellyel a rendszerünk szinte sebezhetetlenné válik és különösebb hátránya sincsen. Chrome és Firefox verzióban is létezik és most átadjuk önöknek. De megvédjük a régi kedvenc bönbészőjét is, ha nem szeret kísérletezni.

+ 2 hasznos program a PC-jére

Novemberi számunk vásárlói ingyen használhatják a Xilisoft Video Convertert (6500 Ft) és a CryptoBox-ot (8900 Ft). Ezekkel titkosíthatjuk a mappáinkat, hogy csak mi férjünk hozzájuk és videókat konvertálhatunk a mobilunkra – akár a GPU-t is bevetve. Garantáltan az eddigi leggyorsabb eszköz.


Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen aktiválhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

A novemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél - vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.

Forrás: chip