Vége a HDD-nek, feltörték a PC-met, WLAN-erősítés

Már kapható a decemberi CHIP magazin - kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk

SSD-forradalom. Itt a vége a merevlemezeknek!

A 3D NAND óriási változásokat hoz a tárolók piacán és ezzel az SSD-k hátránya – a kisebb kapacitás – hamarosan eltűnik. A CHIP-ben most áttekintjük a piacot, bemutatjuk az új technológiát, amellyel máris drasztikusan megnövelték az adatsűrűséget és eláruljuk, hogy érdemes lesz-e még merevlemezt venni 2018-ban.
Plusz:
2 oldal SSD-vásárlási tanácsadó –  a legjobb modellek, ha most időszerű a tárolócsere.

12 oldalon: Nagy karácsonyi hardverajánló

PC-alkatrészt, hardvereket vásárolni az óriási kínálatból mindig rizikós feladat. Hozzáértést és sok utánajárást igényel, mindig naprakésznek kell lenni a technológia, a kompatibilitás és az árak kapcsán is, különben könnyen pórul járhatunk.

Most ezeket megspóroljuk olvasóinknak: a CHIP-kalauza az összes népszerű kategóriában ajánl három biztos befutót. Egy belépőszintű, egy középkategóriás és egy csúcskategóriás terméket. A vételek mellett a fontos, érdekes paramétereket, a tech zsargont is érthetően elmagyarázzuk, kitérünk a buktatókra és szerkesztőink is további tippekkel és trükkökkel szolgálnak.


Feltörték a PC-met! Így reagáljunk azonnal!

Egyre több ismerősünk tapasztalja meg döbbenten, hogy valaki belépett a levelezésébe, a Facebookjára, egyéb webes fiókjába. Ilyenkor azonnal cselekedni kell, de nem mindegy, hogyan.

Négy oldalon most bemutatjuk milyen beállításokat kell azonnal megváltoztatni és azokat a lépéseket, amelyekkel kiszorítatjuk a betolakodót. Cikkünk mindenkinek hasznos: a segítségével egyszerűen megelőzhetjük az ilyen kínos helyzeteket vagy épp, ha már megtörtént a létező legjobb választ adhatjuk rá.

Igazi csodafegyver: WLAN-erősítés repeaterrel

A jelerősítő zseniális: olcsó, egyszerű, hatékony. 12 modellt teszteltünk, hogy kiderüljön melyik a legjobb és bemutatjuk azt is, hogyan hozzuk ki belőle a maximumot. Így néhány ezer forintból minden WLAN-gondunk megoldódik: kiterjesztjük a hatótávot és erős és stabil hálózatunk lesz.

Az Android pont olyan lyukas, mint
a Windows – így védekezzünk!

Sajnos ez nem is kérdés! Eddig 22 millió vírus készült a Google nyílt oprendszerére, ezért nem árt az óvatosság. Átfogó cikkünkből kiderül, hogy a legújabb 8.0-ás frissítés milyen eszközökkel teszi biztonságosabbá a rendszert, ki, mikor kapja meg. Plusz: áttekintjük addig is mit tehetünk és bemutatjuk a 10 legveszélyesebb Androidos kártevőt is, így pontosan láthatja milyen támadásokra számíthat.

+ ajándék programok és ingyen vírusvédelem olvasóinknak

Decemberi számunk vásárlói ingyen használhatják a WinOptimizer 14-et (11 900 Ft) és a HappyBox-ot (8900 Ft). Ezekkel felgyorsíthatjuk a Windowst és ízléses, hangulatos meghívókat, üdvözlőlapokat készíthetünk.


Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen aktiválhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

A decemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél – vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.