MSI Trident 3 Arctic

Aki karácsonyra egy konzolnak tűnő PC-re vágyott mindennél jobban (fehér színben), még idejében beszerezheti az MSI modelljét.

A Trident 3 kisebb, mint egy Xbox One, fehérben pedig kifejezetten elegáns. A belsejében viszont egy Core i7-7700 dolgozik, egy MSI GeForce GTX 1070 Gaming 8GB videokártyával, valamint akár 32GB memóriával kiegészülve. Az adatokat egy 256GB-os M.2 SSD-n valamint egy 2,5"-es egy terás merevlemezen tárolhatjuk.

Az Artic előlapján egy USB 3.1 Type-C és két Type-A csatlakozó kapott helyett a VR-re szánt HDMI kimenet mellett. Hátul egy Type-A és négy 2.0, valamint elég HDMI csatlakozó hagyományos kijelzőhöz és VR rendszerekhez is. Ezen kívül az adatokat gigabites LAN-on, WLAN-on és akár Bluetoothon keresztül is továbbíthatjuk. A rendszer természetesen Windows 10-t futtat.

A dögös és elég erős konfiguráció egyetlen szépséghibája, hogy jelenleg egyetlen hazai oldalon lehet beszerezni, valamivel több mint 600 000 forintért (Amazonon 1500$), amiből nagyjából kijön egy Xbox One, egy PS4, és egy hasonló erejű, de hagyományos házba épült PC.