Mi az a VPN, 2018 hardverei, Nincs több WLAN-hiba

Már kapható a januári CHIP magazin – kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk


Már csak így lesz biztonságban minden adatunk!

A dokumentumainkra és egyéb digitális értékeinkre – az elromló hardverektől a veszélyes kártevőkig – rengeteg veszély leselkedik. Okos tervezéssel és a CHIP tippjeivel azonban megóvhatunk mindent – mutatjuk, hogyan működik!

Mi az a VPN, és miért kellene használnuk?

Cikkünk után nem maradnak kérdései. Teljes kalauz Androidra és PC-re.  Segítünk, ha csak időnként szeretne biztonságosan netezni vagy, ha naponta használna anonim kapcsolatot – és akkor is, ha igazi profiként többszintű védelem mellett maradna teljesen névtelen. Plusz: összegyűjtöttük azokat a szolgáltatókat, amelyek semmilyen adatunkat nem rögzítik.


Nincs több WLAN-hiba! Most mindet kijavíthatja saját kezűleg.

A szerelő kicsomagolja a routert, elindítja, leteszteljük a gépünkön és már kész is. A sebesség fele az ígértnek? Van olyan helység, ahol már nincs is jelerősség? Precízebb elrendezéssel, minimális ráfordítással minden sokkal jobb is lehetne? Az internetszolgáltatót ez már nem érdekli, ahhoz pedig, hogy mi javítsunk a helyzeten, különleges szaktudás kellene.

A jó hírünk az, hogy a CHIP kalauza most átadja a hálózatépítő profik tippjeit: ezekkel kijavíthatja a hibákat és kihozhatja a maximumot az otthoni WLAN-jából. Más segítségére már nem is lesz szüksége.

2018 legjobb hardverei – az év elején ezeknél nem talál jobbat

Az okostelefonoktól a tévéken át a bluetoothos hangszórókig több mint 200 terméket rangsoroltunk és ezek közül 10 tesztgyőztest és a 10 legjobb vételt külön be is mutatjuk. Cikkünk után biztos kézzel választhatja ki, amire szüksége van, vagy ha már vásárolt, akkor megnézheti, hogy ez mennyire volt jó döntés.

17 zseniális tipp: Így lesz a Windows mestere!

Frissítési gondok megoldásai, még gyorsabb SSD-kezelés, zavaró értesítések szűrése, gyors és minden funkciót tartalmazó távvezérlés, hatékonyabb keresés... hat oldalon most a legjobb tippek és trükkök az oprendszerhez + minden szükséges program a DVD-n!


A világ 10 legveszélyesebb hekkere – magyar is van közöttük!

Elképesztő történetek: tudta, hogy egy tinédzser feltörte a NASA-t? És, hogy ez akkora pánikot okozott, hogy utána a hivatalt három hétig legkapcsolták a netről? Vagy, hogy a román és amerikai politikusok levelezését feltörő, az amerikai választást gyakorlatilag befolyásoló hekker félig magyar származású? További rengeteg érdekesség exkluzív anyagunkban, amely garantáltan izgalmas és érdekes olvasmány az év elején.

A Google titkos processzora, amely sorra veri a sakk- és go-mestereket

2016-ig a létezéséről sem nagyon lehetett tudni, de ami a legmegdöbbentőbb: teljesen hétköznapi technológiákra épül, mégis óriási a szerepe abban, hogy a gépek sokkal okosabbak lettek. A CHIP-ben most bemutatjuk pontosan hogyan működik, mire jó.

+ Minden CHIP olvasónak: most két top magazin ajándékba

Fogadják szeretettel a CHIP év eleji ajándékát: most minden vásárlónk ajándékba kap egy IPM és egy Digitális Fotó magazint. Remek témákkal, kiváló minőségű PDF-ben. Íme egy kis ízelítő: Edward Snowden, a szivárogtató, 10 profi tipp a tökéletes fotókhoz, Villámfotózás mobillal, A 21. század Freudja, A pesti „Fehér Ház" titkai, A Hindenburg-konteók...

++ ajándék programok és ingyen vírusvédelem

Januári számunk vásárlói ingyen használhatják a WinSysClean X8 PRO-t (7600 Ft), a MobiSavert (10 600 Ft) és a MakeupDirectort (13 200 Ft). Ezekkel kipucolhatjuk a Windowst, nincs több elveszett adat Androidon és bárkit átváltoztathatunk.


Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen aktiválhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.


A decemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél - vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.

Forrás: chip