Környezettudatos nyomtatás olcsón

Nyomtatók nagy pénvisszatérítéssel.

A nyomtatási technológia fejlődésével folyamatos a törekvés arra, hogy a legújabb eszközök megfeleljenek a modern társadalom által állított elvárásoknak.

A felgyorsult mindennapokba nem férnek bele a technikai elakadások, a felhasználók részéről elvárás a magas minőség, a költséghatékonyság és a könnyű kezelés mellett, a környezetbarát megoldások előnyben részesítése is. Az Epson EcoTank nyomtatói mindezen kívánalmaknak maradéktalanul eleget tesznek.


A termékkínálat az otthoni és irodai nyomtatásra egyaránt kiváló minőségű megoldásokat nyújt, melyek problémamentes működést kínálnak, alacsony költségek mellett. Az EcoTank tintapatron nélküli, multifunkciós nyomtatóinak 5 színes tintával ellátott rendszere fekete fotótintát és fekete pigmenttintát tartalmaz, amellyel fotók, rajzok és egyéb irodai anyagok egyedi nyomtatását teszi lehetővé. A sokoldalú felhasználásra fejlesztett modellek képesek mobilnyomtatásra, kártyabeolvasásra, CD-nyomtatásra és kétoldalas nyomtatásra is, amellett nagykapacitású tintarendszerrel rendelkeznek.

A termékkínálat legújabb, irodai felhasználásra szánt modelljei kreatív szakemberek, oktatási intézmények és reklámügynökségek számára jelentenek ideális választást, az otthoni felhasználók pedig kiélvezhetik a három az egyben nyomtatás minden előnyét. Az Epson célja, hogy mindenki megtalálja a számára nélkülözhetetlen funkciókat a készülékekben, az A4-es nyomtatás mellett így A3-as méretben is megörökíthetők a fotók vagy az irodai anyagok. A modern társadalmi elvárásoknak megfelelve pedig az EcoTank külsőtartályos nyomtatók vigyáznak a környezetre,

hiszen a rendkívül alacsony lapköltség mellett akár 90%-kal csökkenthető nyomtatás költsége,


továbbá az otthoni felhasználásra szánt modellek kompakt kialakítása is elnyeri a felhasználók tetszését.

A tintatartály a készülékek elején található, így a könnyű kezelhetőséggel egyetemben egyszerűsíti a tintaszint ellenőrzését is, a továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszer pedig biztosítja, hogy a tartályokba kizárólag a megfelelő színű tinta kerüljön. A gyorsan és biztonságosan nyitható palackoknak köszönhetően minimálisra csökkent a tinta kifröccsenésének és beszáradásának lehetősége is. A folyamatosan változó igényeknek minden esetben megfelel az Epson által tökéletesített Micro Piezo nyomtatófej, melynek köszönhetően az EcoTank nyomtatók kiváló minőségű, tiszta és élénk színekkel látják el a nyomatokat.

A gyártó számos modellje december 31-ig pénzvisszatérítéssel – akár 30 ezer forintos megtakarítással – kapható. Ehhez csak klikkeljen az oldalon elérhető bannerek valamelyikére.

(Támogatott tartalom)


Forrás: chip