Még kapható a decemberi CHIP

Engedd meg, hogy a legérdekesebb témáit most a figyelmedbe ajánljuk.


Nagy év végi összegzés és hardverajánló

SSD-k, processzorok, videokártyák, noteszek, mobilok: teljes vásárlási kalauz minden pénztárcához (belépőszint, közép- és felsőkategória) + az adott termék piacának rövid, frappáns áttekintése. Követhetetlenül sok az új modell, az új technológia, nem értesz egy-egy rövidítést? 11 oldalunk után jól tájékozott és teljesen naprakész leszel, átverni sem fognak tudni. A legfontosabb olvasnivaló az évben – szakzsargon mentesen.


Mit gondolsz most már elég biztonságos a Windows 10?

A legújabb frissítés után már egy helyről, a Biztonsági központból érhetjük el a feljavított vírusirtót, tűzfalat, szülői felügyelet modult és további hasznos eszközöket. Egyenként bemutatjuk és értékeljük ezeket - 2018 végén már nem sok esélyünk van, a megfelelő tudással és eszközökkel kell védeni a PC-nket vagy előbb-utóbb garantáltan ráfázunk. És ez csak rosszabb lesz.

Android vagy iPhone tulaj vagy? Csak így maradnak a tiéd az adataid!

Mindegy, hogy melyik népszerű típussal rendelkezel a gyári mentéssel gondok vannak: egyrészét, ha ezt használod a felhőben átadod az összes fontos adatodat a gyártónak, másrész amúgy sem tökéletes. Mutatjuk, hogy melyik módszer az - ezt vesd be és akkor minden adatod örökre megmarad és csak a tiéd lesz, bármi történjen a mobiloddal.

Szeméttelep helyett: így lesz minden eszközöd olyan, mint az új!

A gyártók azt szeretnék, hogy minden régebbi kedvencünket dobjuk ki. Mi éppenséggel tudunk jobbat! Tippjeinkkel és ingyenes eszközökkel vagy minimális beruházással újra feljavíthatjuk, formába hozhatjuk PC-nket, noteszunkat, okostelefonunkat, tabletünket. Sokat érő konkrét tippgyűjtemény 8 oldalon.

Az összes csúcsmobil tesztje

Samsung, Huawei, Sony, Goole Pixel, One Plus, Apple: ha megengedheted magadnak ezeket, akkor azért, ha nem akkor azért lesz hasznos írásunk, mert látni fogod miben kell kompromisszumot kötnöd és okos alternatívákat is ajánlunk. Kiderül, hogy kié a legjobb kamera, teljesítmény, üzemidő.

Bízunk bennük, de ekkorákat hibáznak az algoritmusok!

A fél világ a mesterséges intelligenciáról áradozik vagy épp tart tőle. Most továbbmegyünk ezen és konkrét példákat mutatunk: milyen az, amikor az algoritmusok a jót és sajnos leginkább a rosszat is felnagyítják. Ezeket a baklövéseket még garantáltan nem hallottad, de meg fogsz döbbenni.

+ ingyen vírusvédelem több PC-re, mobilra

A CHIP vásárlói ingyen használhatnak két díjnyertes vírusirtót, biztonsági csomagot (ESET Internet Security, G DATA IS).

Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

Vagy ennél sokkal többet is, ha csak egyszer is megóvják a rendszeredet, az idődet, a pénzedet, fontos adataiadat.

A decemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél – vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.