Az 50 legjobb tipp az Androidhoz – Már kapható a januári CHIP magazin!

Tele hasznos év eleji összefoglalókkal, három plusz magazinnal, extra PC Guru melléklettel, exkluzív C64 oldalakkal.

1. 50 zseniális tipp az Androidhoz

Hasznos extrák titkos, rejtett funkciók, akku- és powerbank-fogások, gyorsítók, a szervizesek trükkjei – Vérbeli profikat kértünk fel, hogy állítsák össze azt az 50 legjobb tippet, amelyek valóban hasznosak és izgalmasak és, amelyektől az Android kényelmesebb, biztonságosabb és szerethetőbb lesz.

2. Nagyobb tempó és kényelem a Windows 10-nek


A PowerToys csomag a szakértők régi kedvence: a Microsoft most újra meglepett vele minket. Mutatjuk, hogyan kaphatjuk meg, pontosan hogyan hozzunk ki vele a legtöbbet az oprendszerünkből.

3. Ezek most a legjobb vételek: mobilok, tabletek, tévék, monitorok, fejhallgatók...

Amit most mindenki keres: 11 népszerű kategóriában friss és megbízható toplisták a CHIP-ben. Ehhez közel kétszáz terméket teszteltünk le, így olvasóinknak már csak a biztos befutók közül kell választani. Az abszolút győztest és a legjobb vételeket külön be is mutatjuk. Mobilok, tabletek, monitorok, fejhallgatók, hangszórók, fényképezőgépek, okoskarkötők...

4. A 10 legjobb program az év elejére – mind ingyen a DVD-n!

Megtelt Gmail vagy a C: meghajtó? Felelőtlenül tárolt bizalmas adatok? Gyenge WLAN? Kezdjük tiszta lappal az új évet: ezekkel az eszközökkel egyszerűen és gyorsan megoldhatjuk az egész évben halogatott PC-s gondjainkat, teendőinket.

5. 2020 legjobban vár játékai és az év legjobb (gamer) kiegészítői

A PC Guru csapatának exkluzív rovata. Kiderül, hogy melyik az a tíz játék, amire mindenki vár és megtudhatjuk azt is melyik jelenleg a legjobb egér, billentyűzet, monitor, fejhallgató. Nemcsak a csúcsmodelleket mutatják be, hanem az ezeknél sokkal fontosabb legjobb vételeket is.
6. Tényleg kell vírusirtó a mobilunkra is?

Utánajártunk és öt oldalon minden kérdést megválaszolunk. Mutatjuk, hogyan használjuk biztonságosan a telefonunkat, melyik a legjobb védelem, itthon mennyire súlyos a helyzet.

7. Exkluzív retrómelléklet: C64 – A titkokban fejlesztett csoda

Öt oldalon az elképesztően izgalmas sztori: a gép megalkotója mesélte el a CHIP-nek, hogy miért tiltották meg a cégnél a C64 fejlesztését, ezt teljes titokban hogyan kerülték ki, mit szólt ehhez a szivarozó nagyfőnök. Kiderül az is miért lett végül verhetetlen a hardver.

+ Minden CHIP-hez most 3 top magazin ajándékba

Most igazán jó üzlet CHIP-et venni, mert három további magazin is jár hozzá: 3460 forint helyett ingyen (Digitális Fotó, IPM, Motorrevü digitális verziók).

++ Nagy karácsonyi játékcsomag

Apró, hangulatos gyöngyszemek, DOS-os legendák, C64-es klasszikusok – mutatjuk a legújabb, fejlettebb emulátort, ami nemrégóta tarol és lenyűgözően hatékony. Minden a DVD-n! (online kapcsolat szükséges)

😈 Ingyen a legjobb vírusirtók

Tudta, hogy a CHIP vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020 és a G Data Internet Security biztonsági csomagokat? Kényelmesen, havi kódokkal – csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.Hol kapható a magazin?

A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Köszönjük a figyelmet!

Forrás: chip