Már kapható a februári CHIP – most az előző 12 számunkat ingyen adjuk hozzá

Az év legértékesebb magazinja most 47 top kalauzt és egy komplett biztonsági csomagot is tartalmaz. Kiemelt témáinkat és az értékes ajándékokat itt röviden be is mutatjuk.

12 CHIP – 23 940 forint helyett most ingyen

A teljes tavalyi évfolyamunk megtalálható digitálisan a DVD-n. A legjobb cikkeinket külön ki is válogattuk, így mostantól 47 top kalauz lesz azonnal a segítségünkre, ha Windowst (újra)telepítenénk, az USB-kulcsunkra klónoznánk, az otthoni WLAN-t javítanánk, gyorsítanánk, PC-t frissítenénk, építenénk, biztonságosan neteznénk. Egyszeri lehetőség.

Így lesz újra friss és valóban biztonságos a Windows!

Most végre igazán a rendszer mélyére ásunk, így az nemcsak gyorsabb lesz, de az adatainkra is jobban fog vigyázni. Tippjeinkkel a Windows után a mobilunkat is alaposan kitakaríthatjuk – legyen szó Androidról vagy az Apple készülékéről.

Melyik új SSD gyorsít a legtöbbet a PC-nken? És mégis mi az az NVMe?

Elég nagy a káosz az SSD-k piacán: eltérő csatolók, rejtélyes rövidítések, drasztikus sebességkülönbség. A CHIP-ben most az összes kérdést megválaszoljuk és mutatjuk minden árkategóriában a legjobb vételeket – a 20 ezer forintos termékektől a vadonatúj NVMe-s csúcsmodellekig.


Teljes erővel a rejtélyes parancssorból!

Sokszor a parancssori eszközökkel gyorsabban és hatékonyabban oldhatunk meg egy-egy feladatot, mintha az egérrel próbálkoznánk. Például így az összes CPU-mag erejét kihasználva egyszerre dolgozhatunk sok-sok fájlon. Mutatjuk, hogy milyen egyszerű is ez és a szükséges batch fájlt is átadjuk.

Egy korszak vége: Viszlát drága Win7! Te voltál a legjobb?

Sokan szerették, mert ez volt az a Windows, amely egyszerűen csak azt tette, amit kértünk tőle. Se többet, se kevesebbet. Sajnos a Microsoft nem tanult a Win7-sikerből, így kétszer olyan nehéz elbúcsúznunk tőle.


A legjobb telefonok 2020-ra – találtunk egy megfizethető árú csúcsmobilt is

Brutális teljesítmény, tükörreflexes fényképezőgépeket megközelítő kamerák, különleges kiegészítők és persze sokkoló árak – az új csúcskategóriás telefonoktól szokás szerint leesik az állunk. Tesztünkben az újdonságaik és 21 modell toplistája, sőt! Még egy meglepetésgyőztes is született.

Retró: Mutatjuk a C64 elsöprő sikerének a titkát

A Commodore legismertebb gépe a zseniálisan kitalált, felépített és összemixelt hardverének köszönheti a sikerét. A CHIP szuper ábráján bejelöltük és röviden be is mutatjuk a motorháztető alatt rejtőző alkatrészeket.


Mobilok, noteszek, asztali PC-k, adattárolás – ezek lesznek az idei év újdonságai

2020 újra izgalmas évnek ígérkezik, ezért most öt oldalon összefoglaltuk a legérdekesebb trendeket és termékeket. Plusz kiderül, hogy mit jelent a „harc éve" és, hogy mit tartogat a kvantum-számítástechnika és szuperszámítógépek világa az egészen közeli jövőben.

+😈 Ingyen a legjobb vírusirtók

Tudta, hogy a CHIP vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020 és a G Data Internet Security biztonsági csomagokat? Kényelmesen, havi kódokkal – csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.

++ Steganos Privacy Suite 20 és a NordVPN legújabb adatszéfje a DVD-n

Csak a CHIP olvasói (18 ezer forint értékben) most ingyen regisztrálhatják a német gyártó komplett biztonsági csomagját. Ezen felül a DVD 15 profi takarítót, legendás játékokat, a parancssori cikkünkhöz készített batch-fájlt és a teljes 2019-es évfolyamunkat is tartalmazza.


✅ Hol kapható a magazin?
A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Köszönjük a figyelmet!