Az eddigi legértékesebb számunk

Megjelent a karácsonyi CHIP magazin – rengeteg ajándékkal, az év nyereményjátékával.


Olvasóink egész évben kitartanak mellettünk, ezt a támogatást szeretnénk most – a karácsonyi számhoz mellékelt rengeteg ajándékkal – megköszönni.

A célunk az volt, hogy a CHIP vásárlói közül minél többen – a magazinon felül is – értékes, különleges ajándékokkal gazdagodjanak. Ezek közül néhányat most részletesen be is mutatunk.

Kalauzunkat is érdemes kiemelni (2017 legjobb hardverei): tíz oldalon most több mint 300 terméket rangsoroltunk és a tesztgyőzteseket, illetve a legjobb vételeket külön be is mutatjuk.

EXKLUZÍV: 8 szuper program
Több tízezer Ft értékeben

Nyolc teljes verziós programunk közül a Partition Master Prót emelnénk ki. Sokszor ajánlottunk már ingyenes programokat a partíciók kezelésére, de azoknak kivétel nélkül volt valami hiányossága. A PM Prónak az összes funkciója működik és hosszú időre megoldja a gondjainkat (képzett rendszergazdának érezhetjük magunkat a trükkjeivel).

Az EverDoc is újdonság: egy viszonylag drága programról van szó (12 ezer forint), amely egyedi, újszerű módon tárolja a képeinket, dokumentumainkat. Mind a két program és még további hat teljes verzió is a CHIP olvasóinak most ingyenes (StartupStar 2017, Privacy Suite 17, PCTrans Pro 9, HDD Control 2017, Backup 2016, Home Designer Pro 3).

Az év nyereményjátéka
Amelyen óriási esélyekkel indulhat

Office 365, Driver Booster Pro, Win Optimizer 14, Total Commander - mind nagyszerű programok, közös bennük, hogy úgy gondoltuk, hogy bárki szívesen telepítené és használná legálisan ezekből a legutolsó változatot. Éppen ehhez kínál segítséget a CHIP-nyereményjátéka: csak regisztráljon a DVD-ről beszerezhető kóddal a szintén ott található linken, válassza ki, hogy melyik programot szeretné megnyerni és máris jó esélyekkel pályázik akár egy 30 ezer Ft-os Office-ra vagy épp régi kedvencére, a Total Commanderre.

Book24 ajándék kupon
24%-os kedvezmény minden könyvre

Olvasóink a DVD-n található kóddal most 24 százalék kedvezménynyel vásárolhatnak a Book24 webes könyváruházban. Ha a magazin megjelenése után egyből cselekszik (december 22-én 14 óráig), a megrendelt könyveket még 24-e előtt kiszállítják a címére vagy átveheti a cég valamelyik automatájából, esetleg egyéb felvevőpontokon.
A kupon pedig karácsony után sem jár le, sőt! Egy éven keresztül igénybe veheti – ez egy remek lehetőség, mert most sok akcióba futhatunk bele, de később ezek megszűnnek, az ön kedvezménye viszont megmarad.

A legteljesebb tudásbázis 40 oldalon
Nagy Raspberry Pi-kézikönyv

Összegyűjtöttük és átadjuk a DVD-n az összes Raspberryvel foglalkozó írásunkat. Kézikönyvünket ajánljuk azoknak, akik még csak kacérkodnak a témával, de természetesen hasznos azok részére is, akik már rendelkeznek Raspberryvel. Magyar nyelven ez a legteljesebb tudásbázis, ami jelenleg a mini-PC-hez elérhető (PDF).

Érdemes a rendszerchipet bemutató cikkünkkel kezdeni, amely kérdezz-felelek formában tisztázza a legfontosabb kérdéseket. Utána A lenyűgöző Raspberry Pi következhet, amely egy átfogó írás a piacról, az elképzelésről, de már a beüzemelésben is segít. Ha úgy érezzük, hogy ezeken felül is érdekel minket a téma, akkor jöhetnek a Noobst és a Raspbiant ismertető, kicsit mélyebb írások. Két érdekességet nem szabad még kihagyni: a Pi legújabb verziója a 3-as, ennek a tesztjét, illetve már képes Win10-et is futtatni, ezt a sarkalatos lehetőséget is körbejártuk.

A teljes 2016-os archívum
12 CHIP magazin most ingyen!

Az év üzlete: ha megvásárolta a karácsonyi CHIP-et, most az egész évfolyamot megkapja tőlünk ajándékba. Kiváló minőségű PDF-ekben, amelyeknek a további előnye, hogy ha lemaradt valamiről, akkor a dokumentumokban egyszerűen rá tud keresni a kulcsszavakra. A magazinokhoz regisztráció nem szükséges, egyszerűen csak klikkeljen rá a tömörített állományokra a DVD-n, csomagolja ki ezeket, és máris a PDF-ek birtokába jut. Hogy segítsük a tájékozódást, egy-egy számunkról rövid leírást is talál.

Az idei év legnépszerűbb magazinjai
IPM, Motorrevü, IPM rejtvénymagazin

A karácsonyi CHIP-hez – kiváló minőségű PDF-ben – három magazint is mellékeltünk. Ezek közül most az IPM-et részletesen be is mutatjuk:
A magazin vezető cikke azt a kérdést feszegeti, hogy valóban a világ legismertebb drámaírójának, William Shakespearenek köszönhetjük-e kiemelkedő műveit? Vagy esetleg más bujkál az ismert név mögött? A CHIP-tippjét ezúttal Brückner Gergely írása kapja az adakozó, de gyűlölt amerikai milliárdosról, Rockefellerről. A magazin hatodik oldalán a CHIP-olvasók számára is hasznos adatokat olvashatunk a big datáról, illetve kiemelnénk még a 20. oldalon kezdődő sorozatuk első részét, amely az információ történetének feldolgozását tűzte ki célul. A végére hagytuk az igazi csemegét, a biotechnológia új csodafegyverét, amellyel a tudósok sosem látott szuperélőlényeket tudnak létrehozni.