Gondtalan netezés és 3 exkluzív ajándék

Már kapható a júliusi CHIP magazin – mutatunk hét kiemelt témát, hét okot, amiért ezt a számunkat most különösen érdemes lesz beszerezni.1. A profik trükkjei – a leghasznosabb billentyűzetparncsok és ALT-kódok

Most minden CHIP magazin mellé egy szuper kartonlapot is csomagoltunk. Erre összegyűjtöttük a Windows, a Chrome, a Firefox leghasznosabb billentyűzetparancsait plusz néhány ALT-kódot, ami kihúz minket a bajból. A kartont a PC mellé teheti, így nincs több idegeskedés és keresgélés!

2. Már csak így biztonságos a netezés! Isten hozta
a vadnyugaton!

A net hőskorának vége, beköszöntött a vadnyugat, ahol a böngésző már csak akkor tudja megvédeni, ha felkészítik erre. A CHIP 8 oldalas címlapsztorija átad minden fontos beállítást és a legjobb kiegészítőket. Viszlát kémkedés, makacs sütik, hamis tanúsítványok, mikrofagyások, agresszív ráklámok!

3. Win7/8/10: most újra olyan lesz, mint az első napon, amikor feltelepítette

Egy igazán masszív tippgyűjtemény, amely után garantáltan meglesz az az érzésünk, hogy tanultunk valamit. Túlmegy azon, hogy egérrel nyitunk meg valamit a Gépházban, de mégis végig érthető marad és segít egy kicsit abban, hogy belekóstoljunk a parancssor használatába – éppen csak annyira, amennyire ez még szórakoztató és előrevisz minket a számítógép-használatban.

4. Erős WLAN – még a legutolsó sarokban is!

A lassú adatátvitel és a rövid hatótáv gyakran okkoznak csalódást az otthoni vezeték nélküli hálózatban. A jó hírünk az, hogy egy profi hozzáférési ponttal ezeket a kellemetlenségeket meglepően olcsón elkerülhetjük. Mutatjuk, hogyan.

5. Elfelejtette a jelszavát? Csak semmi pánik! Segítünk.

Bár biztonsági okokból erről kevesen beszélnek, de ha kizárta magát a Windowsból, a mobiljáról vagy valamelyik webes fiókjából, akkor még semmi nincs veszve. Tippjeinkkel még a legtöbb esetben visszaszerezheti adatait.


6. Tilos megjavítani az eszközeinket? Nem igaz!

Trükkösen rögzített SSD-k, RAM-ok és társaik. Néhány márka különösen arcátlan és elkövet mindent, hogy rosszul járjunk. Éljünk a jogainkkal! Összefoglaltuk, hogy mit tehetünk ellenük.

7. Takarékoskodjunk az árammal és kapcsoljuk ki ezeket az enregiafalókat!

Nem is gondolnánk, hogy néhány rejtözködő windowsos program és szolgáltatás mennyi energiát fogyaszt. Feleslegesen! Mutatjuk, hogy melyek ezek, hogyan kapcsolhatók ki és, hogy milyen sokat spórolhatunk így.

+ Két ajándék teljes verzió és ingyen kódok két top vírusirtó csomaghoz

Júliusi számunk vásárlói ajándékba kapnak két PC-s programot (a szoftverek értéke 6 ezer Ft). Az egyik bármilyen YouTube videót megkeres, letölt és konvertál nekünk – száz százalékos hatékonyssággal, kiváló minőségben. A másik zseniálisan egyszerűvé teszi az androidos mobilunk és a PC-nk közötti fájlcserét.

Olvasóink minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

A CHIP magazint kartonnal együtt (még a postaköltséget is megspórolva!) itt rendelheti meg.Forrás: chip