Windows-idomítás, profi trükkök, még jobb WLAN

Megjelent a márciusi CHIP – a kiemelt témákat, az exkluzív csomagokat, ajándékokat részletesen bemutatjuk.

WINDOWS 10-IDOMÍTÁS: RÁFÉR
AZ ERŐS KONTROLL A RENDSZERRE

Az új operendszer kissé szeszélyes és az adatainkat is kifecsegi, ezért érdemes erős kézzel fogni. Most pontosan ezt fogjuk tenni. Átadjuk a legjobb tippeket és trükköket, amelyekkel végre az történik majd, amit mi szeretnénk és nem az, ami a Microsoftnak előnyös.


SZERELJÜNK, AHOGY A PROFIK!
KOCKÁZATMENTES NOTEBOOKJAVÍTÁS

Sokan eleve nem próbálkoznak a helyreállítással, ami hiba. A CHIP meglátogatott egy forgalmas műhelyt és átadja a legtapasztaltabb szakemberek tudását. Cikkünkből kiderül: a legtöbb hiba otthon is megjavítható – kockázatmentesen. Eláruljuk mire kell figyeni és persze azt is, hogy mi az, amivel már nem érdemes otthon próbálkozni. 5 oldalon, a leggyakoribb típushibáról rengeteg érdekes képpel.TÖBBRE IS KÉPES AZ OTTHONI NET!
A LEGJOBB TIPPEK A WLAN-HOZ

Szinte minden lakásban egyre csak bővül a helyi vezeték nélküli hálózat és ez kihívások elé állítja a (családban) kinevezett rendszergazdákat, vagyis minket! De nem baj, a sok eszköz nem fog ki rajtunk, a CHIP kalauza utána garantált, hogy még a legféreesőbb sarokban is gyors és biztonságos lesz a hálózat. Címlapsztori 8 oldalon + a hét legjobb WLAN eszköz és kiegészítő cikkek a DVD-n (ajándék PDF-ek).


EXKLUZÍV FINEREADER 14 TESZT,
AJÁNDÉK VÍRUSIRTÓK, TOP CSOMAGOK

Az ABBYY eddig is híres volt a remek karakterfelismerő szoftveréről, amely bármilyen fényképről, PDF-ről képes volt felismerni és lementeni a szövegeket (magyarul is természetesen). Ezek a lehetőségek a 14-es verzióban most komplett PDF-szerkesztővel egészültek ki. A nálunk jelesre vizsgázott programot most olvasóink is ingyen tesztelhetik.


Hangsúlyos a DVD-n a Windows 10-idomításához készült csomag, amely egyszerű, de verhetelen titkosítót, optimalizálókat, kémelhárítókat, remek (ismeretlen) kis gyöngyszemeket is tartalmaz. Plusz három segédeszközt, amelyek minden elfelejtett jelszót felkutatnak nekünk.

Csak olvasóinknak:
ismét elérhető és egy évig ingyen használható az egyik legjobb driverfrissítő, a DriverMax 9. A 20 legjobb tesztprogramot is összegyűjtöttük és átadjuk a PC-jéhez.
Megújult a biztonsági csomagunk is: átláthatóbb és hasznosabb lett. A CHIP olvasóinak nem kell fizetniük a legjobb vírusirtókért: minden hónapban ingyenes kódokat kapnak a ESET Smart Security 10-hez és a G Data IS 2017-hez.


Csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.

Márciusi számunk már kapható az újságárusoknál és PDF-verzióban (letölthető DVD-vel) a digitális terjesztőknél. Klikkeljen ide és bele is lapozhat. Mindenkinek jó olvasást és telepítést kívánunk! Kérjük, ha ideje engedi ossza meg velünk a véleményét a magazinnal kapcsolatban. 
Forrás: chip