A tökéletes konfiguráció, Win10 frissítés, Zen

Megjelent az áprilisi CHIP – a kiemelt témákat, az exkluzív csomagokat, ajándékokat részletesen bemutatjuk

MEDDIG BÍRJA MÉG A PC-JE? KIDERÜL, HA KITÖLTI A CHIP TESZTJÉT

Nemcsak az emberi életkor tippelhető meg egy alapos felmérés után: a PC-nkről is megállapíthatjuk, hogy mennyi ideje van még hátra. A CHIP tesztje pár perc alatt elvégezhető és utána a diagnózist az ön gépére is kiállítjuk. Plusz: átadjuk azokat a trükköket is, amelyekkel még nyerhet neki pár évet.


ÖNT IS FELTÖRTÉK MÁR? MOST LEELLENŐRIZHETI – ÉS ÍGY KELL MEGELŐZNI!

PC, mobil, webes fiókok, Gmail – a kiberbűnözők és kémszervezetek egyszerű trükkökkel jutnak be az eszközeinkre. A jó hír, hogy néhány egyszerű fogással védekezni sem bonyolult. Így kutathatja fel és törölheti a kártevőket (PC-n és mobilon), visszaszerezheti és biztonságba helyezheti webes fiókjait, és végre a routere is megkapja a helyes beállításokat.


CREATORS UPDATE: AZ EDDIGI LEGNAGYOBB WINDOWS-FRISSÍTÉS

Az áprilisban érkező csomag rengeteg újdonsággal egészíti ki a Windowst, a legérdekesebbeket sorra vesszük – és pár lépésben azt is bemutatjuk, hogyan kerülheti el a frissítéssel járó nehézségeket.
Egy kis ízelítő: nagyobb frissítés, kisebb Windows, jobb adatvédelem, biztonsági csomag a Defenderből, Edge újdonságok, Ccleaner-funkciók, ráncfelvarrás az Asztalnak...


A TÖKÉLETES KONFIGURÁCIÓ: NÉGY ÁRKATEGÓRIÁBAN

Sok tapasztalat kell ahhoz, hogy össze tudjuk válogatni a legjobb, a leginkább összeillő PC-s alkatrészeket. A CHIP most átad egy teljes gépépítési, -fejlesztési kalauzt, amely alapján mindenki hibátlan munkát végezhet – a belépőszinttől a high-end kategóriáig.


DUPLA SEBESSÉG AZ OTTHONI HÁLÓZATNAK

A következő években szűknek bizonyulhat a gigabites hálózat sávszélessége. Cikkünkben
megmutatjuk, hogyan duplázhatjuk meg, és hogy mi lesz a következő lépcsőfok.
További négy oldalon: kitérünk a DNS-cserére, amellyel bárki felgyorsíthatja a böngészést. Programjainkkal letesztelheti az szolgáltatója sebességet és megtalálhatja a leggyorsabb DNS-szervert.


AMD ZEN, NINTENDO SWITCH, MATE 9 ÉS A LEGJOBB TERMÉKEK KÍNÁBÓL

Rövid hardvertesztjeink: 12 új hardver járt a CHIP tesztlaborjában, ezek közül a hónap legérdekesebb terméke kétségtelenül az AMD új csúcsprocesszora – részletesen bemutatjuk és a hozzá kötődő botrányokról is beszámolunk. Első alkalommal a téma szakértőivel a legjobb és legbeugratósabb kínából rendelhető termékekre is kitérünk.


PLUSZ: A CHIP olvasóinak nem kell fizetniük a legjobb vírusirtókért: minden hónapban ingyenes kódokat kapnak a ESET Smart Security 10-hez és a G Data IS 2017-hez.

Csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.

Áprilisi számunk már kapható az újságárusoknál és PDF-verzióban (letölthető DVD-vel) a digitális terjesztőknél. Klikkeljen ide és bele is lapozhat. Mindenkinek jó olvasást és telepítést kívánunk! Kérjük, ha ideje engedi ossza meg velünk a véleményét a magazinnal kapcsolatban.