Windows-javítás, saját VPN, a legjobb adattárolók

Már kapható a szeptemberi CHIP magazin - kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk.


EZÉRT TUDJÁK A PROFIK MEGJAVÍTANI A WINDOWST!

Akár percek alatt. A legjobb trükkök és 10 eszköz, amely szinte mindig segít – és most ön is bevetheti ezeket! Nyolc oldalas címlapsztori rengeteg hasznos információval + az összes program telepíthető a DVD-nkről.

MELYIK ADATTÁROLÓ A LEGJOBB ÖNNEK?

HDD vs. SATA SSD vs. M.2. NVMe: Teljesítmény, kapacitás, kompatibilitás, tartósság, érték – minden kategóriában osztályozunk és egy végső győztest is hirdetünk. Plusz: az új SSD-k bizony gyorsan felforrósodnak – a CHIP megmutatja mi a teendő, hogyan kell egyszerűen hűteni ezeket.

TESZTÜNKBŐL KIDERÜLT: MÁR A VÍRUSIRTÓK SEM BIZTONSÁGOSAK!

A biztonsági csomagok feladata, hogy megvédejenek minket a kártávőktől, de ezek a programok is rejtenek sérülékenységeket. A CHIP tesztjéből most kiderül, hogy melyeknél nem elég biztonságos az adatátvitel, hol vannak gondok a tárolómappákkal, milyen egyéb hiányosságokat tapasztaltunk. És persze az is eláruljuk, hogyan védekezhetünk, milyen eszközöket érdemes még bevetni, hogy valóban komplett legyen a védelmünk.

FELÚJÍTOTT – ÉS JOBB, MINT AZ ÚJ!

Az üzleti hardver sok esetben még két év használat után is jobb, mint az otthoni felhasználásra szánt silányabb minőségű termékek. Olcsón, felújítva és garanciával is kaphatunk ilyet több nemzetközi és hazai forgalmazónál is. Mutatjuk a legjobb választásokat, a legmegbízhatóbb forrásokat, a buktatókat – átfogó piaci körkép a CHIP-től. Magyarországon először.

Teljes kalauz: Így készítsen saját VPN-t!

És maradjon anonim és védett az összes eszközén – nem csak a PC-jén! Csupán egy olcsó, régi gép vagy egy Raspberry kell hozzá. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell egy VPN-t felépíteni. Sőt! Néhány router is a NAS is képes erre – ezeket az megoldásokat is sorra vesszük.

LELEPLEZTÜK A WINDOWS 10 S-T!

Sokan még csak nem is hallottak erről a rejtélyes új verzióról! A CHIP most minden információt elárul, amit csak tudni érdemes róla.

+ 3 KIVÁLÓ PC-S PROGRAM MOST INGYEN

A szeptemberi magazin vásárlói ingyen használhatják a HDD Control 3, az AntiLogger 2017 és a FoneEraser programokat. Ezek eláruják meddig él még a HDD-nk, lebuktatják a keyloggereket, biztonságosan törlik a telefonunkat.
A szoftverek értéke: 18 ezer Ft.


Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

A szeptemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben,
a benzinkútakon, a digitális terjesztőknél – vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.